top of page

min karriere

2021-NU

Cheftræner Brande Golfklub

Brande  Golfklub er klubben, hvor jeg selv startede med at spille golf som junior tilbage i år 2000. Brande Golfklub har nogle fantastiske rammer, til min videre personlige udvikling og klubben har samtidig en smuk velplejet golfbane, som jeg nyder, hver eneste gang jeg spille den.  Vi har i Golf Network Denmark nu startet flag ship store nr. 2 i de smukke butikslokaler.   

2018 - 2020

Cheftræner holmsland klit Golfklub

2017 - nu

medejer af Golf Network Denmark

Da jeg i 2015 startede som chef træner i Åskov Golfklub, indledte jeg et samarbejde med Claus Eliasen fra Golf Network Denmark, med åbning af en golfshop i Åskov golfklub. Det har efterfølgende fulgt til et partnerskab, hvor vi i dag sammen ejer fire golfbutikker og en webshop. 

2016 - 2019

Konsulent ved dansk golf union

2015 - 2020

Cheftræner åskov Golfklub

Siden 2018 har jeg været cheftræner i to golfklubber på samme tid, samtidig med at jeg har ansvaret for min assistent. Jeg tager denne opgave som en stor personlig udvikling.

Jeg fik mit første job som Cheftræner i Åskov Golfklub. Klubben dannede fantastiske rammer for min udvikling, og trænings-faciliteterne i golfklubben er ideelle til min måde at undervise på. 

Som konsulent for Dansk Golf Union i Jylland og Fyn afholder jeg junior og begyndertræner kurser i de jyske og fynske golfklubber. Kurserne er et dejligt afbræk fra en travl hverdag, hvor jeg bliver udfordret på min lederevne og formidling.

2015 - NU

Underviser på højskolekurser på idrætsskolerne i Ikast

I sommerhalvåret er jeg underviser for kursisterne på ISIs højskole kurser. Det er altid nogle gode uger jeg har på ISI, da vi som trænere både bliver udfordret på vores måde at undervise og samtidig får en masse sparring med hinanden.

2014 - 2020

Teknisk træner på golflinjen Hellebjerg idrætsefterskole

Om vinteren er jeg tilknyttet efterskolens golflinje, og her har jeg ansvaret for elevernes tekniske udvikling og træningsmetodik. 

2014

Trænerassistent Varde Golfklub

I Varde Golfklub varetog jeg klubbens junior og elitearbejde. Det var en spændende læringsproces med alt lige fra detaljeret træningsplanlægning til privatundervisning af en professionel golfspiller.

2013

Trænerassistent stensballegaard golf

Mit første år som uddannet golftræner havde jeg i samme klub, som jeg var elev. Som assistent fik jeg lov at sætte mit egent præg på konceptudviklingen af begyndertræning og juniortræning. 

2010-2012

Trænerelev Stensballegaard golf

Jeg var elev i Stensballegaard golfklub på et fantastisk tidspunkt, da golfbanen i 2010 var blevet kåret som verdens bedste nye golfbane.
 Her var jeg med til alt fra koordinering af Challenge Tour, afholdelse af store Company Days og foretage juniortræning for en juniorafdeling på over 100 børn. Det var her, jeg virkelig fandt lysten og drivet til at være golftræner. 

bottom of page